Home > Livno > Mladi glazbenik iz Livna Matej Čeko objavio je svoj treći singl

Mladi glazbenik iz Livna Matej Čeko objavio je svoj treći singl

Mladi glazbenik iz Livna Matej Čeko objavio je svoj treći singl. Nakon uspješnih pjesma “Kraljica bez krune” i “Moja Mila”, danas je objavljena i njegova nova pjesma naziva “Ogledalo”.

“Dragi moji, iznimna mi je čast i zadovoljstvo predstaviti Vam moju novu pjesmu, treće po redu autorsko djelo pod nazivom ,,Ogledalo”. Ovo “Ogledalo” je zapravo ogledalo moje dosadašnje karijere, moje duše i želje da ostvarim svoje ciljeve i ambicije. Smatram da se svi možemo pronaći u ovoj pjesmi jer svatko od nas pred ogledalom vidi jednog, jedinstvenog i posebnog sebe”, rekao je Matej.

U cjelokupan projekt uloženo je jako puno entuzijazma, ljubavi i vjere u ovu pjesmu od strane svih ljudi koja su moja vječna podrška. Velika zahvalnica mom prijatelju Luka Mamuza (Foto Marin team) koji je bio najveća podrška u ovom projektu i ovu pjesmu okrunio izvanrednim spotom. Hvala i autoru pjesme Zvonimiru Jerkoviću koji je ispunio sva moja očekivanja.

Hvala Zvone! Zahvala i Mass Studio, odnosno Gabrijelu Prusini na vrhunski odrađenom projektu. Da ne zaboravimo našu Valeriju Bago koja je svojom pojavom i glumom u spotu pridonijela cijeloj priči. Budite ogledalo svojih ciljeva, snova i ambicija”, kazao je mladi glazbenik.

Hercegovina.info