Home > Livno > ŽNL: Zahvala biračima

ŽNL: Zahvala biračima

Županijska neovisna lista

 

Poštovani!

Iskazujemo ovim putem zahvalnosti svima vama koji ste svojim izlaskom i glasom  kandidatima i programu Županijske neovisne liste prepoznali istinsku namjeru promjene političkog promišljanja i načina političkog djelovanja.

Čestitamo svim izbornim pobjednicima, uz želju da ispune očekivanja birača i realiziraju svoja izborna obećanja, kako bi svima bilo bolje.

Također, zahvaljujemo se i svima vama dragi birači koji ste svojim neizlaskom na birališta, poslali poruku kako ne vidite mogućnost da se dogode pozitivne promjene nakon izbora u političkom ambijentu u kakvom živimo.

Naša dužnost i obveza, kao Županijske neovisne liste, je nastaviti slijediti političke ideale, društva bez kriminala i korupcije, jačanju vladavine prava, gospodarski prosperit, jednake šanse za sve i da su promjene moguće.

Svoje djelovanje u narednom razdoblju ćemo, uz jačanje stranačke infrastrukture, bazirati na okupljanju svih onih koji dijele slične političke stavove, kako bi smo izgradili respektabilnu političku snagu, koja će aktivno sudjelovati u kreiranju pozitivnog političkog ozračja kako u gradu Livnu tako i u našoj Hercegbosanskoj županiji.

Livno, 08. listopda 2018. godine

 

Predsjednik ŽNL

Draško Dalić