ZENICA Uhićen osumnjičeni za ubojstvo 32-godišnjaka

Foto: Dnevni Avaz

Zeničanin Haris H. uhićen je nakon pucnjave koja se dogodila u nedjelju navečer u kojoj je teško ranjen Jasmin Husagić (32), a koji je kasnije preminuo u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Kako se saznaje, policija je tijekom ponedjeljka samo u naselju gdje je došlo do pucnjave privela čak deset osoba, među kojima su i ženske osobe. Ovu informaciju potvrdila je glasnogovornica MUP-a Zeničko – dobojske županije (ZDŽ) Aldina Alić.

“U 20 sati, Sektor kriminalističke policije lišio je slobode H.H., a koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo protekle noći kada je smrtno stradao J.H. iz Zenice”, kaže Alić. Podsjetimo, do obračuna je došlo u nedjelju u 20:30 sati, u naselju Jalija. Najprije je došlo do verbalnog obračuna, potom i upotrebe vatrenog oružja, a zatim i tučnjave.

Kako tvrdi očevidac događaja, najprije je ispucano tri metka, zatim se čuo vrisak, a potom još tri metka. Iako je Husagić odmah prevezen na Odjel hitnog bloka zeničke bolnice, a potom i operiran na Odjelu kiruškog šoka, nije preživio. Osumnjičeni Zeničanin za kojim je policija od tragala trenutno se nalazi na kriminalističkoj obradi.

Dnevni Avaz