Home > BiH > Žena poginula tijekom nevremena u BiH

Žena poginula tijekom nevremena u BiH

Jedna ženska osoba poginula je u srijedu navečer u Brčkom tijekom jakog olujnog vremena koje je zahvatilo ovo područje BiH.

Više od 20 osoba zatražilo je liječničku pomoć, rekao je glasnogovonrik Јavne zdravstvene ustanove Sead Šadić.

On je naveo da je služba hitne pomoći imala sedam intervencija i da su u pitanju lakše ozljede nanesene padom ili udarom tupog predmeta.

Vjetar je u Brčkom je čupao drveće, lomio graneoštetio je i nekoliko automobila, a dogodila su se i dva požara, rečeno je u Operativno-komunikacijskomPožar je izbio na jednoj kući, a prema prvim informacija izazvao ga je udar groma. Na terenu su sve vatrogasne postrojbe i rade na raščišćavanju, javlja RTRS.

Nezapamćeno nevrijeme krenulo je danas u poslijepodnevnim satima iz Slovenije, a zatim protutnjalo Hrvatskom preko Zagreba da bi se zatim jak vjetar, kiša i grmljavina “preselili” u Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Nevrijeme u Sloveniji je odnijelo jedan život, a u Hrvatskoj tri. Vjetar je nosio krovove, obarao drveća i prekinuo cestovnu komunikaciju, dok su obilne padaline formirale vodene bujice pa su brojni vozači ostali zaglavljeni u vodi.

https://youtu.be/K_7ot2WMY6M

Jabuka