Zapalio Audi 28-godišnjakinje, propucao njenog rođaka, u bijegu je

ZAGREBAČKA policija izvijestila je da je rano jutros u Sesvetama muškarac zapalio osobni automobil i ispalio više hitaca prema 56-godišnjaku, kojem je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, a policija intenzivno traga za napadačem.

Policija je objavila nove detalje.

“Danas, 5. listopada oko 3.15 sati u Sesvetama u Novoselskoj ulici, na ulici, 53-godišnjak je lakozapaljivom tekućinom polio parkirani osobni automobil marke Audi osječkih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjakinje. U tome ga je uočio član njene obitelji te je u namjeri da ga spriječi izašao iz kuće na što je 53-godišnjak iz vatrenog oružja prema njemu ispalio više hitaca nanijevši mu strijelne rane u predjelu tijela i ekstremiteta.

Potom, otvorenim plamenom izazvao je požar navedenog automobila te pobjegao. Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a težina ozljeda za sada nije poznata. Za muškarcem, poznatim policiji, koji se dovodi u vezu s ovim događajem, intenzivna je potraga. Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku”, objavila je policija.