Home > Županija > ZA ZALJUBLJENIKE U BICIKLIZAM NEŠTO PREDOBRO: Ludi Kuprešaci napravili su najbolji bike park u ovom dijelu Europe

ZA ZALJUBLJENIKE U BICIKLIZAM NEŠTO PREDOBRO: Ludi Kuprešaci napravili su najbolji bike park u ovom dijelu Europe

Zaljubljenici u prirodu i biciklizam svoje će vrijeme uskoro moći provoditi na Kupresu, u zabavno-rekreativno-sportskom centru „Bike park Vrana“ koji u ponudi sadrži staze za bavljenje MTB sportom. Od rekreativne XC varijante pa do istraživačkih All Mountain i Free Ride vožnji kao i uređene staze za Extreme Free Ride i Downhill jurnjavu.

– U ponudi imamo tri biciklističke staze ukupne dužine 9 km kao i pješačku stazu koja je duga 12 km,a pruža se kroz netaknutu prirodu pored izvora vode na 1 460 metara. Na vrhu Stožera na 1 800 metara nadmorske visine smješten je caffe bar s pogledom na Srednju Bosnu i Dalmaciju i i uređeno uzletište za paragliding sa osiguranim povratkom na polaznu točku“ – istaknuli su za Poskok.info vlasnici kompleksa Ski centra Stožer Vrana.

A kako bi oni najmlađi također mogli uživati, na površini od 1 500 kvadrata, uređena je igraonica koja sadrži mali zip line, kao i malu stazu za bicikle.
Brdski biciklizam, planinarenje i još niz iznenađenja u prirodi, zasigurno će obogatiti sportski dio života svakog pojedinca. Službeno otvaranje parka je u subotu,16. Lipnja ove godine.