Za nešto više od 24 sata na području Mostara četvero mrtvih

U Mostaru su za nešto više od 24 sata izgubljena četiri života, od toga dva u prometnim nesrećama i dva u obiteljskom incidentu.

U četvrtak ujutro u Franjevačkoj ulici radnici J.P. ‘Parkovi’ su dobili svakodnevne zadatke na održavanju zelenila. Međutim prilikom sječe jednog stabla, te kupljenja granja na kamion, smrtno je stradao jedan radnik tog poduzeća, a riječ je o I.K. (1958.).

“Dana 20.8., oko 9:30 sati u Mostaru, u Franjevačkoj ulici, prilikom izvođenja radova, odnosno uklanjanja polomljenog stabla, pri čemu je korišteno teretno vozilo, došlo je do nesreće, u kojoj je usljed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda I.K. (1958.), djelatnik J.P. Parkovi Mostar, istoga dana i preminuo u SKB Mostar”, navedeno je iz Tužiteljstva HNŽ.

U petak u večernjim satima, u mostarskom prigradskom naselju Podgorani došlo je do incidenta gdje je M.Š. (1961.) iz automatske puške ispalio više metaka u smjeru svoje supruge H.Š. (1963.) i na taj način je ona zadobila više rana od kojih je preminula. M.Š. je nakon ubojstva supruge, izvršio samoubojstvo.

Nedugo nakon toga, na ulazu u naselje Zalik dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna muška osoba. Naime, autobus javnog gradskog poduzeća je na mjestu gdje ne postoji pješački prijelaz, iz za sada neutvrđenih razloga, oborio pješaka koji je u tom trenutku prelazio cestu. Pješak, koji je identificiran kao Goran Malkoč (1952.), je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nezgode.

Iako je hitna pomoć vrlo brzo stigla na mjesto nezgode, pješaku nije bilo pomoći.

U ostalih pet prometnih nesreća koliko su ih zabilježili službenici MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Hercegovina.info