Vraćaju nam se ljetni dani, od danas lijepo vrijeme, temperature će ići do 33 stupnja

U Bosni i Hercegovini će danas, ponedjeljak, 5. rujna, biti većinom sunčano vrijeme. U Bosni će biti više oblačnosti prijepodne. Sunčanije u drugoj polovini dana. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku.  Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 19 stupnjeva. Najviša dnevna većinom između 24 i 28, na jugu zemlje do 32 stupnja.

U utorak, 6. rujna, u Bosni i Hecegovini će biti pretežito sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 19 stupnjeva.n Najviša dnevna većino između 26 i 31, na jugu zemlje do 33 stupnja.

U srijedu, 7. rujna, pretežito sunčano vrijeme. U poslijepodnevnim satima lokalnih pljuskova i grmljavine može biti u sjevernim i središnjim područjima Bosne. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između 11 i 16, na jugu zemlje do 20 stupnjeva, najviša dnevna većinom između 27 i 32 stupnja.

vecernji.ba