Home > BiH > Vlasnik bh. kompanije radniku poklonio Golf 6

Vlasnik bh. kompanije radniku poklonio Golf 6

Inspirirajuća priča koja će vam barem na trenutak vratiti vjeru u ljude dogodila se u Srebreniku, u sklopu komanije za preradu i ugradnju lima “Bekrić d.o.o.”.

Adnan Bekrić, vlasnik ovog uspješnog poduzeća, odlučio je iznenaditi jednog od svojih najvrijednijih radnikaEdmira Džaferovića.Naime, u znak zahvalnosti za sve što je Džaferović učinio za kompaniju “Bekrić d.o.o.”, vlasnik kompanije Adnan Bekrić, uručio je ključeve automobila Volkswagen Golf 6 Edmiru Džaferoviću, te mu je poklonio i bon u iznosu od 1.000 KM na benzinskoj pumpi “Bingo petrol”, javio je Radio Studio d.

Edmir Džaferović naš je vjerni zaposlenik od prvog dana, sa nama je već deset godina. Česte promjene radne okoline danas su svakodnevnica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Ovim skromnim poklonom odajemo priznanje njegovom doprinosu za uspjeh naše firme. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima. Ponosni smo što u našem timu imamo nekog poput njega, rekao je Bekrić tokom emotivnog trenutka predaje ključeva.

Džaferović nije mogao sakriti svoje iznenađenje i radost.

Ovo je nevjerojatan dar, i ne znam što reći. Hvala, gospodine Bekrić. Ovo će mi zauvijek ostati u sjećanju, istaknuo je Džaferović.

Ovaj nesebičan čin zasigurno je podsjetnik da još uvijek ima onih koji cijene rad, trud i predanost. 

Jabuka.tv