Home > Livno > Vječni putnik David Glibo predstavlja spot za sjajnu rock baladu

Vječni putnik David Glibo predstavlja spot za sjajnu rock baladu

 

Drugi singl

Vječni putnik – David Glibo predstavlja spot za rock baladu

 

Mladi glazbenik David Glibo objavio je svoj drugi singl i spot „Vječni putnik“. David je ovoga puta odlučio predstaviti se emotivnom rock baladom koja progova o ljubavi. Tekst za ovu pjesmu napisao je Marko Antunović, glazbu potpisuje sam David, a aranžman i audio produkciju Gabrijel Prusina iz produkcije MASS studios iz mostara.

 

 „Vječni putnik, pjesma koja odzvanja kroz vječnost, nosi teret opraštanja i bolnih sjećanja. Stihovi su poput posljednje poruke, putovanje kroz prošlost i suze koje ostaju kao tragovi ljubavi“, naveo je autor teksta Marko Antunović.

 

Video spot režirao je Mario Beljo (MC production) u suradnji s Danijelom Ćavarom.

 

„Markov tekst mi se svidio na prvu, to me inspiriralo pa sam za kratko vrijeme dobio ideju i napravio glazbu i odlučio je snimiti“, otkriva David.

 „Želio bih zahvaliti svim najbližim suradnicima, bandu, vama medijima bez kojih je teško doprijeti do publike, mojoj obitelji i svima vama koji podržavate moj rad“, dodao je glazbenik.

 

Inače, David je trenutno pjevač i frontman grupe Brig, osnivač vokalne skupine RamEro i instrumentalist i skladatelj u Etno skupini Čuvarice koja bilježi mnoge nastupe u posljednjih 10 godina otkad djeluju.

 

Video:

 

https://www.youtube.com/watch?v=JbyopSlt-Sg

 

 

https://drive.google.com/file/d/1xmWiRVLBP69pRFc6WL1IxZ93f1DO6VC9/view

Audio:

https://drive.google.com/file/d/1gfzNW8_Ycbty9zKtTTcfl6CQ-0XcPR4Y/view?usp=drivesdk

 

 

Kontakt:

E-mail: david.dgmusic@gmail.com

ines.pavic1@gmail.com

 Telefon:

 0994079852