Visoke temperature i dalje na jugu, u BiH moguć pljusak

Danas se nešto više oblačnosti očekuje na sjeverozapadu Bosne, a u ostalim dijelovima zemlje bit će malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tijekom dana, povećanjem oblačnosti, u Bosni s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.

Lokalno je moguća i pojava grada. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnje temperature od 17 do 22, na jugu zemlje do 25, najviše dnevne temperature od 29 do 35, na jugu do 38 stupnja. U Sarajevu će prevladavati malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tijekom dana, razvojem oblačnosti moguć je i kratkotrajni pljusak.

Jutarnja temperatura oko 18, a najviša dnevna oko 34 stupnjeva. U ponedjeljak nas očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature od 16 do 21, na jugu do 25, a najviše dnevne temperature od 34 do 39 stupnjeva. U utorak također sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Razvojem oblačnosti, ponegdje u Krajini s kratkotrajnim pljuskom. Lokalno je moguća i pojava grada. Jutarnje temperature od 17 do 23, na jugu do 26, a najviše dnevne temperature od 34 do 39 stupnjeva.

bljesak.info