Home > Sport > VIDEO | Roberto Soldić poražen na ONE-ovom eventu u SAD

VIDEO | Roberto Soldić poražen na ONE-ovom eventu u SAD

Švedski nokauter prezentirao je svoju moć i završio je Soldića nakon nešto više od pet minuta borbe.

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić izgubio je u ONE FC-u, najvećoj azijskoj MMA promociji. U Coloradu je, u prvoj priredbi organizacije na američkom tlu, poražen od Šveđanina Zebaztiana Kadestama. Ovo mu je bio drugi meč u ONE-u. No, može se smatrati i debijem jer je prva borba u prosincu propala na početku prve runde zbog udarca koljenom u međunožje koje mu je zadao Murad Ramazanov. Soldić je dominirao u prvoj rundi i sjajnim krošeima je kontrolirao meč i u dva navrata uzdrmao suparnika. Ipak, Šveđanin se pokazao vrlo tvrdim i nezgodnim borcem koji nije odustajao iako mu je lice na kraju runde bilo potpuno krvavo, prenosi Index.h.

U drugoj smo vidjeli šok i preokret. Soldić je nakon jedne izmjene pao i brzo se podigao, a švedski borac je iskoristio situaciju i snažnom serijom ga je uzdrmao. Hrvatski borac je stigao do ograde gdje ga je suparnik završio brutalnim nokautom.

Soldić je sad na omjeru od 21 pobjeda i četiri poraza, a Kadestam je sad na omjeru od 15 pobjeda i osam poraza.

Kako bi debi ONE-a u SAD-u bio što uspješniji, čelnici su morali dovesti najveće zvijezde, a u hrvatskog borca polaže ogromne nade da može biti dominantan borac u godinama ispred nas. Prognoziralo se da bi brzo mogao dobiti napad na pojas, ali ovo će ga sigurno vratiti par koraka natrag.

bljesak.info