VIDEO/Prometna u kojoj je sudjelovao ministar unutarnjih poslova HBŽ

Podsjećamo: Dana, 23.01.2020. godine u 08,45 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da se u ul. Splitskoj u Livnu (ispred pekarne Anita), dogodila prometna nezgoda.

Po dolasku na mjesto događaja djelatnici PP Livno, nisu zatekli sudionike prometne nezgode. Operativnim radom na terenu djelatnici PP Livno došli su do saznanja da je osoba rođen 1983 godine u Livnu, zaustavila m/v marke „Audi“ ispred pekarne „Anita“ nakon povratka iz pekarne zatekla je ministra unutarnjih poslova HB Županije Darinka Mihaljevića, koji joj je rekao da je svojim m/v marke „Škoda“ pri kretanju unatrag s parkirnog mjesta ispred privatnog posjeda (garaže ) udario u njeno motorno vozilo ,koje se u međuvremenu zaustavilo u Splitskoj ulici, a koje on nije uočio.

Nakon kratkog razgovora dogovorili su se naći na drugom mjestu oko dogovora o saniranju eventualne štete. 

Hrvatska lista za Livno povodom ovog događaja izdala je priopćene koje možete pročitati na web stranici Federalne novinske agencije – Fena.

Ministar Darinko Mihaljević na Youtube kanalu objavio je video snimku “Prometna koja to nije” na kojoj možete vidjeti što se dogodilo.

Livno Novine