VIDEO Pogledajte privođenje muškarca u Sarajevu: Zaključao se u vozilu. Policajci razvaljivali staklo

Čitatelji portala Crna-Hronika poslali su informaciju o napetom lišavanju slobode koje se navodno dogodilo danas u popodnevnim satima u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Kao što se može vidjeti na video klipu, na lice mjesta izašao je veliki broj pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo kao i pripadnici Hitne pomoći KS.

Čak 5 policijska vozila nalazilo se u ulici Džemala Bijedića koja su učestvovala u lišavanju slobode jedne osobe. Kako nam javljaju čitatelji portala Crna-Hronika pored službenika policijske uprave KS na lice mjeste izašli su i pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo koji su priveli za sada nepoznatog muškaraca.

Vozač putničkog automobila marke Renault Scenic se zaključao u svoje vozilo kako bi izbjegao lišavanje slobode. Policijski službenici morali su razbiti zadnje lijevo staklo kako bi otključali vozilo i priveli muškarca.

Iako je redakcija portala Crna-Hronika tražila zvaničnu potvrdu od Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo o navedenom događaju, za sada nema dodatih informacija.

 

CRNA HRONIKA.ba