VIDEO: Održan središnji predizborni skup koalicije DOS – HLL

U srijedu, 3. listopada 2018. godine u Livnu je održan Središnji predizborni skup koalicije DOS Demokratska obiteljska stranka – HLL Hrvatska lista Livno. Na skupu su prezentirani program i kandidati naše koalicije, te predstavljen dosadašnji rad naših predstavnika.

 

Članovima i simpatizerima koalicije obratili su se Ana Dilber, kandidatkinja na našoj listi i uspješna studentica medicine, Marko Bagarić, predsjednik Demokratske obiteljske stranke, te Jakov Perković, predsjednik Hrvatske liste za Livno i nositelj liste za Županijsku Skupštinu naše koalicije.

 

U svom obraćanju ukazano je na tešku gospodarsku situaciju u Županiji, kriminal i korupciju u institucijama vlasti, te masovno iseljavanje mladih i obrazovanih osoba.

 

Koalicija DOS – HLL se zalaže za zaustavljanje negativnih trendova i podaničke politike u Hercegbosanskoj Županiji, jačanje gospodarstva, stvaranje preduvjeta za investicije, razvoj poljoprivrede i zaštitu digniteta hrvatskih branitelja.

 

Svim biračima još jednom upućujemo poziv da izađu na Opće izbore 2018. godine, te da za Županijsku skupštinu podrže koaliciju DOS-HLL na čelu s Jakovom Perkovićem, te da za sve više razine podrže kandidate Hrvatskog zajedništva, a posebno gospođu Dianu Zeleniku za članicu Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, jer Hrvati konačno imaju priliku izabrati pravu Hrvaticu koja nije opterećena prošlošću, ćirilicom, jugoslavenstvom i komunističkom ideologijom.

 

Livno, 05. listopada 2018.

Ured za informiranje HLL-a

Josip Perković

Sponzorirani članak