VIDEO/ Kakav gaf! Nisu znali da su i dalje uživo pa su popljuvali Đokovića

Hajka oko Novaka Đoković i dalje je ‘No.1’ tema svih svjetskih medija, pogotovo australskih. Velika većina tamošnjeg stanovništva nije naklonjena najboljem tenisaču svijeta, a očito nisu ni voditelji dnevnika televizijskog programa “Channel 7”.

– Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se*onja. Kako god pogledaš, nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kad si pozitivan, to je lagao, sigurno je i test bio lažan. I poslije toga je otišao u Španjolsku, a iz svega će se uspjeti izvući – razgovarali su između sebe voditelj i voditeljica, dok je netko zaboravio ugasiti kameru.

Podsjetimo, Novak je dobio pozitivan PCR test 16. prosinca, a sljedeći je dan dijelio pehare i medalje mladim srpskim tenisačima te se slikao s njima, bez maske. Dan kasnije bio je na snimanju L’Equipea u Beogradu, što je objavom potvrdio francuski list, koji je kazao kako ih Đoković nije obavijestio o zarazi. Također, Novak je u prijavi za vizu naveo da nigdje nije putovao u proteklih 14 dana. Posljednjeg dana 2021. trenirao je u Marbelli za što također postoji snimka.