VIDEO/ Đoković pogodio sutkinju lopticom i izbačen s US Opena

Novak Đoković je diskvalificiran s US Opena.

U neobičnim spletom događaja, Đoković je zaradio diskvalifikaciju nakon što je nenamjerno
pogodio sutkinju lopticom.

Djokovic disqualified from the US Open for hitting a line judge in the face with a tennis ball pic.twitter.com/mpafwm1ODL

— Dan Walker (@mrdanwalker) September 6, 2020

Naime tijekom dvoboja osmine finala protiv Pabla Carrena Buste, kod vodstva Španjolca 6:5 u prvom setu, kada su igrači krenuli prema klupama na kraju gema, Đoković je lopticu koja mu je ostala ispucao iza leđa kao što to tenisači obično čine, no ona je pogodila sutkinju koja je odmah sjela na tlo.

Istog trenutka Đoković se ispričao i došao pomoći sutkinji koja je pokušavala doći do daha.

jabuka.tv