VIDEO: Dinamo objavio sjajnu snimku: Pogledajte tri minute koje će ugrijat sva srca

Nakon sjajne pobjede igrači su dugo ostali pod sjevernom tribinom pjevati i slaviti s navijačima, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu koji su pripremili u Dinamu.

Dinamo je u veličanstvenoj utakmici na početku natjecanja u skupini Lige prvaka pobijedio engleskog velikana Chelsea (1:0).

Nakon sjajne pobjede igrači su dugo ostali pod sjevernom tribinom pjevati i slaviti s navijačima, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu koji su pripremili u Dinamu.

– Kakva večer za pamćenje na Maksimiru! Pogledajte tri minute koje će ugrijati sva 💙 NA NA NA NA, NA NA NA NA, TI SI PONOS ZAGREBA! – napisali su.

 

 

Nogometaši Dinama svoj osmi nastup u grupnoj fazi Lige prvaka otvorili su na stadionu Maksimiru pred 20 tisuća gledatelja. Pogodak odluke postigao je Mislav Oršić u 13. minuti.

– Jako smo dobro krenuli, međutim ovo je samo prvi korak. Ima još pet utakmica. Vidjet ćemo kako će biti do kraja. Morat ćemo i ostale utakmice biti na nivou ako želimo proći dalje – kazao je Oršić, najbolji Dinamov strijelac u europskim utakmicama sa 27 golova.

Dok je Chelsea zahvalujući trećem mjestu u Premier ligi izborio direktan plasman u Ligu prvaka, hrvatski prvak je morao proći tri kvalifikacijska kola (Shkupi, Ludogorec, Bodo/Glimt) kako bi osigurao mjesto među elitom europskog nogometa.

Nogometaši Dinama svoj osmi nastup u grupnoj fazi Lige prvaka otvorili su na stadionu Maksimiru pred 20 tisuća gledatelja. Pogodak odluke postigao je Mislav Oršić u 13. minuti. – Jako smo dobro krenuli, međutim ovo je samo prvi korak. Ima još pet utakmica. Vidjet ćemo kako će biti do kraja. Morat ćemo i ostale utakmice biti na nivou ako želimo proći dalje – kazao je Oršić, najbolji Dinamov strijelac u europskim utakmicama sa 27 golova. Dok je Chelsea zahvalujući trećem mjestu u Premier ligi izborio direktan plasman u Ligu prvaka, hrvatski prvak je morao proći tri kvalifikacijska kola (Shkupi, Ludogorec, Bodo/Glimt) kako bi osigurao mjesto među elitom europskog nogometa.

vecernji.ba