Home > Livno > VIDEO: Acoustic Pub pobjednik prve “Pub kviz” lige

VIDEO: Acoustic Pub pobjednik prve “Pub kviz” lige

Sinoć je u Craft pivovari & Craft Pubu Livanjka održano posljednje kolo “Pub kviz” lige, natjecanja u općem i specifičnom znanju koje se, po prvi put, ove godine održava u Livnu. Pobjednička ekipa bila je Acoustic Pub a činili su je Davor Garić, Darko Čobanov, kapetan ekipe Draško Krešo, Jure Mamić i Matija Barać. Pametni dečki su, osim u samo tri, pobjedili u svakom kolu ove Lige.

Pobjednička ekipa je pametno sastavljena tako da je npr. kapetan Draško Krešo stručnjak za nacionalne zastave, nogomet i povijest, Jure Mamić kao profesor informatike razumije se u tehnologiju, sport a budući da mu je supruga profesorica hrvatskog jezika, ni te teme mu nisu strane. Matija Barać je novinar Radio Livna i RTV Herceg Bosne te ima možda i najveće opće znanje, poznaje glazbu, pop kulturu, sport i slično. Davor Garić, hodajuća enciklopedija, posjeduje izvrsno znanje povijesti, hrvatskog jezika i književnosti. Na EX-YU teme nema mu premca. U sportu nije baš najjači ali tu ga nadopunjuju već spomenuti članovi ekipe. Darko Čobanov također posjeduje veliko znanje iz tehnologije, povijesti, zemljopisa i glazbe te služi kao korektor i nadopunjavač znanja kod drugih članova.

Pobjednici “Pub – Kviz” lige osvojili su trodnevni odmor na Bjelašnici, a vi svakako, dragi čitatelji ovih redaka, posjetite Craft pivovaru&Craft Pub Livanjku te se osladite originalnim livanjskim pivom kao i mnogim drugima koje vam nude ljubazni ugostitelji.

A.D.