Velika pobjeda naših futsalera

MNK Seljak Livno: Nikola Ivković ⚽️⚽️⚽️🥅, Mateo Poljarić ⚽️🥅

MNK Iskra Vrbas Bugojno: Nermin Bećirović ⚽️⚽️🥅, Irhan Smajić ⚽️🥅

VELIKA pobjeda naše momčadi. U fantastičnoj utakmici koja je opravdala status derbija kola naša momčad je uspjela doći do pobjede rezultatom 4️⃣:3️⃣! Utakmica je krenula šokantno za našu momčad, u drugoj minuti Irhan Smajić je pogodio za vodstvo gostiju. Prvih deset minuta je pripalo gostima. U drugom dijelu prvog poluvremena bolja igra i preokret naše momčadi. Matej Bartulica je sjajno prošao po lijevoj strani, a Nikola Ivković je “skrenuo” loptu za izjednačenje.

Dojam je da je pogodak postigao Matej. Dvije minute do kraja prvog poluvremena Matej Krezo fantastično prolazi i (službeno) Nikola Ivković spretno pogađa, ponovno je dojam da Nikola nije dirao loptu i da je strijelac Matej Krezo.

Početkom drugog poluvremena dominacija naše momčadi i dva pogotka. Nikola Ivković je postigao treći pogodak preciznim udarcem nakon asistencije Ive Krište. Najljepši trenutak utakmice je pogodak Matea Poljarića u kojeg je ušao duh Darija Marinovića, driblingom se fantastično izbacio na desnu stranu i postigao eurogol za vodstvo 4:1! Iskra se vratila u utakmicu s dva pogotka Nermina Bećirovića. Na koncu u pravoj drami zaslužena pobjeda naše momčadi.

Čestitamo našoj momčadi i stručnom stožeru na pobjedi. Bravo ekipa‼️ Posebne pohvale za Mateja Bartulicu i Franu Maletu koji su nastupili unatoč ozljedama.

Zahvaljujemo se našim sportskim prijateljima iz Bugojna na fer i korektnoj utakmici. MNK Iskra Vrbas Bugojno želimo puno sreće u nastavku sezone.

Veliko hvala svima koji ste večeras podržali momke.

MNK Seljak Livno