Uskoro stiže slanoled, ledena senzacija slanog okusa

Mnogi od nas ne mogu zamisliti ljeto bez svog najdražeg sladoleda. No, uskoro i slanoljupci dolaze na svoje. Stiže slanoled, osvježavajući proizvod u kombinaciji tri slana okusa i to janjetine, sarme i luka.

I dok se sladoled kao djelomično ili potpuno zamrznuta slastica većinom sastoji od mliječnih proizvoda i nemliječnih sastojaka koji mu daju određeni sladak okus, slanoled je osvježenje s omiljenim okusima tradicionalne domaće kuhinje.

Slanoled je pravi ljetni hit, pakovan u praktičnim čašicama, a ljeto je prava prilika da umjesto klasičnih ledenih osvježenja isprobate nešto novo. 

Ljubiteljima mesa s ražnja stiže dobitna kombinacija janjetine i luka pakovana u hladnoj čašici. Ova delicija nudi i miris djetinjstva, a dobra vijest za sve one koji vole mljeveno meso zamotano u kupus je slanoled s okusom sarme i pirea. 

Možda najiščekivaniji slanoled u čašici je onaj u kombinaciji okusa puretine i mlinaca. Slanoled je napravljen kao prikladna gastro delicija za sve životne situacije, jednako namijenjen ženama, djeci i muškarcima. Kreatori naglašavaju da ovi gastronomski proizvodi nisu zamišljeni kao samostalni obrok, nego kao pravo slasno osvježenje.