Upoznajte Danijelu Pavić, talentiranu glazbenicu livanjskih korijena

Danijela je za Livnovine otkrila da je velika zaljubljenica u putovanja. Voli vidjeti različite ljepote svijeta, a inspiraciju najbolje pronalazi na različitim mjestima, upoznavajući nove ljude i kulture.

Iako je rođena u Augsburgu gdje je već imala puno nastupa, Danijela ima livanjske korijene. Točnije, otac joj je rodom iz Podhuma. Bavi se glazbom od malih nogu. Godinu dana je išla u glazbenu školu za pjevanje i bila je član hrvatskoga crkvenog zbora. Pjevala je na misama, krštenjima, svadbama itd.

Sama piše tekstove, u tome uživa, a i vidi se da joj to ide od ruke. Nove pjesme su već u planu, ali će biti drugačijeg stila tj. bit će više prilagođene varijanti pjesama koje se puštaju u klubovima.

Otkrila je i zanimljivosti o tome kako je nastala pjesma “2AM”.

Pjesma “2AM” je nastala, kao što i sam naziv kaže, noću u dva sata kada nije mogla spavati. Gotovo svake noći budila se u isto vrijeme, a zanimljivo je da je baš tada imala najviše inspiracije da napiše tekst.

Pjesma je snimljena u Augsburgu u studiju “Lifeofnoir”. U spotu ima dosta kadrova iz Livna, a snimio ga je Renato Karadža. Danijela je veliku podršku imala od svoje prijateljice Ane Ivane Šuća u čijoj su staroj kući snimali spot. Ona im je također posudila auto za potrebe snimanja. “Caffe Eviva” je mjesto gdje se često voli sastajati sa svojim društvom pa se iz toga razloga kafić našao i u njenom spotu.

Na kraju se Danijela zahvalila svima koji su sudjelovali u snimanju spota, a Livnovine joj želi još puno uspjeha i sreće u daljnjoj karijeri.

M.K./Livnovine