Home > Livno > U OŠ ,,Fra Lovro Karaulaˮ Livno nagrađeni i pohvaljeni najuspješniji učenici

U OŠ ,,Fra Lovro Karaulaˮ Livno nagrađeni i pohvaljeni najuspješniji učenici

U četvrtak, 6. lipnja 2019. godine u OŠ ,,Fra Lovro Karaulaˮ Livno održala se završna priredba pod nazivom ,,Zajedno na putu radosti i marljivostiˮ a na kojoj su nagrađeni i pohvaljeni učenici koji su se istaknuli u vladanju i učenju tijekom osnovnoškolskoga obrazovanja kao i oni koji su tijekom ove školske godine uspješno predstavljali školu na državnim i međunarodnim natjecanjima:

– učenici koji su završili 9. razred, a tijekom osnovnoškolskoga obrazovanja imali odličan uspjeh i uzorno vladanje:
• prosjek ocjena 5,0
1. Andrea Ursa (PŠ Priluka)
2. Nika Jurič (Matična škola)
3. Sanja Berić (Matična škola)
4. Petra Ždero (Matična škola)
5. Tibor Josip Čondrić (Matična škola)
6. Josipa Kelava (Matična škola) • odličan uspjeh svih devet godina
1. Marko Suša (PŠ Ljubunčić)
2. Antonia Gelo (PŠ Ljubunčić)
3. Klaudija Mandić (PŠ Vidoši)
4. Petra Matić (PŠ Vidoši)
5. Ana Ištuk (Matična škola)
6. Sara Tičinović (Matična škola)
7. Iva Ivković (Matična škola)
8. Jakov Mihaljević (Matična škola)
9. Stipe Teklić (Matična škola)
10. Mirko Mihaljević (Matična škola)
11. Magdalena Marelja (Matična škola)
12. Veronika Dolić (Matična škola)
13. Lucijana Vidović (Matična škola)
14. Ivana Medo (Matična škola)
15. Mia Tomić (Matična škola)
16. Andrea Miloloža (Matična škola)
17. Kristijana Lijović (Matična škola)
18. Dženisa Hodžić (Matična škola)
19. Vinko Jakeljić (PŠ Podhum)
20. Ivan Mihaljević (PŠ Podhum)
21. Lucija Omazić (PŠ Podhum)
22. Ružica Živko (PŠ Podhum)
23. Inaja Jandrić (PŠ Podhum)

• Za uspješno predstavljanje Hercegbosanske županije i OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ na Ekološkom kvizu „Lijepa Našaˮ koji se održao u Zagrebu u ožujku 2019. pohvaljeni su učenici: Petra Matković, Nina Radić, Anđelka Barać i Marko Suša iz PŠ Priluka – Ljubunčić.

• Za uspješno predstavljanje Hercegbosanske županije i OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ na Dramskim igrama na njemačkom jeziku „Theaterspieleˮ pohvaljeni su učenici: Mia Kelić, Gabrijela Križanović, Lamija Golub, Marija Blažević, Marija Brnić, Lejla Jandrić, Ana Kelava, Darija Mihaljević i Iva Jukić (Matična škola).

• Za uspješno predstavljanje OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ i osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz matematike 6. travnja 2019. pohvaljen je učenik Tibor Josip Čondrić (Matična škola).

• Za uspješno predstavljanje OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ i osvojeno 2. mjesto na Radijskom festivalu u Žepču pohvaljena je učenica Marta Rimac (Matična škola).

• Za uspješno predstavljanje OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ i osvojeno 1. mjesto u uličnoj utrci povodom obilježavanja Dana obrane Livna pohvaljena je učenica Katarina Mišić (PŠ Vidoši).

• Za uspješno predstavljanje OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ i osvojeno 3. mjesto u uličnoj utrci povodom obilježavanja Dana obrane Livna pohvaljena je učenica Lorena Andabak (Matična škola).

• Za uspješno predstavljanje OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ i osvojeno 3. mjesto u uličnoj utrci povodom obilježavanja Dana obrane pohvaljen je učenik Kristijan Omazić (PŠ Podhum).

• Za uspješno predstavljanje OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ i osvojeno 3. mjesto na Vjeronaučnoj olimpijadi 2019. pohvaljene su učenice PŠ Ljubunčić: Antonija Sučić, Ana Rimac, Ivka Bilić i Marija Pripušić.

• Klokan matematičar je međunarodna neovisna inicijativa čiji je cilj promoviranje matematike među mladim ljudima diljem svijeta. Jednom godišnje u cijelom svijetu istovremeno se održava natjecanje za sve prijavljene učenike. Ove godine testiranje je održano 21. ožujka 2019. u 12.30. Tisuće učenika diljem svijeta toga je dana u svojim školama pod vodstvom svojih nastavnika matematike (i drugih kolega) rješavalo testove u svojoj kategoriji. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 178 učenika OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ Livno. Riješene testove koordinator poštom šalje u Sarajevo u središte za BiH, odakle se prosljeđuju na obradu organizatoru koji ih vrednuje. Ovih dana stigli su rezultati natjecanja. Svi učenici koji su sudjelovali dobili su certifikate. Najuspješniji učenici koji su ušli u 10 % najboljih u svojoj kategoriji na državnoj razini dobili su i diplome. U OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ stiglo je 8 diploma. 
Najuspješniji učenici OŠ „Fra Lovro Karaulaˮ su: Tibor Josip Čondrić
Karla Čakar, Filip Marić, Adna Karahodžić, Antonio Barać, Adna Palić, Andrea Dalić
i Lara Pešić.
Škola je dobila i zahvalnicu za promoviranje matematike i znanosti kroz ovaj izazov.

Svim učenicima i njihovim mentorima Uprava škole još jednom upućuje iskrene čestitke i sreću u daljnjem radu.