U Livnu održana “EXTREME BORILAČKA PRIREDBA”

U Livnu je jučer, 12. kolovoza održana “EXTREME BORILAČKA PRIREDBA”.

Cilj je bio promovirati borilačke sportove kako bi se vidjelo koliko oni odricanja i truda zahtjevaju, ali i koliko ovakav sport utječe pozitivno na zdravlje, ono fizičko, ali i mentalno.

Događaj je okupio veliki broj profesionalnih sportaša spremnih pokazati se u najboljem svjetlu.

Nažalost, nismo bili u prilici sudjelovati na ovomu događaju, ali po reakcijama posjetitelja i samoga organizatora vidimo da su svi uživali, ali i da je posjećenost bila odlična.

Cijeli spektakl trebao je biti održan ispred Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića, ali zbog vremenskih (ne)prilika događaj se preselio u Sportsku dvoranu “Dalibor Perković Dali”.

 

Kao organizator cijelokupne priredbe želio bih se svima zahvaliti što su došli u velikom broju podržati moj projekt, koji je imao cilj promovirati borilački sport, te naše borilačke klubove. Tokom same organizacije bilo je uistinu teško, no na kraju sam ipak uspio. Dvorana je bila puna i svi su mogli uživati u odličnom borilačkom eventu u organizaciji @no_limit_gym_livno. Zahvala svima koji su pomogli od moji kolega iz Specijalne policije pa do mojih članova iz @no_limit_gym_livno koji su neumorni radili na svemu. Zahvala @kbkdragovoljaclivno na borcima koji su hrabro i sportski odradili svoje borbe, te judo klub Duman Livno. Još jednom hvala sponzorima”, rekao je na svom Facebook profilu Josip Vidović.

Bravo za Josipa, njegovu ekipu i svima koji su podržali ovaj događaj. Ovo je pokazatelj da Livno može puno bolje i puno više. Nadamo se da je ovo samo jedan od ovakvih događaja koji nas čekaju.

Vaše,

LivNovine