U iduća 3 dana pogoršanje vremena

U ponedjeljak, 7.02.2022. godine, u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom u nizinama i snijegom u višim područjima. U večernjim satima slab snijeg i u nizinama u centralnim i istočnim područjima. Vjetar umjerene jačine. U jutarnjim satima jugo koje će promijeniti smjer na sjever. Povremeno će biti i jakih udara vjetra. Od večernjih sati i tijekom noći na utorak se očekuje jaka bura. Topliji dio dana je prije podne sa temperaturama zraka većinom između 5 i 11°C, na jugu i do 14°C. S prolaskom padavina temperatura zraka u opadanju.

U utorak, 8.02.2022. godine, pretežno oblačno u centralnim i istočnim područjima gdje u jutarnjim satima lokalno može padati slab snijeg. U ostalim područjima umjerena naoblaka i sunčanije. Vjetar u Bosni većinom slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne jaka bura koja će poslije podne oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8°C, na jugu i u Krajini do 10°C.

U srijedu, 9.02.2022. godine, više oblačnosti se očekuje prije podne u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne, gdje bi se izvedrilo u drugom dijelu dana. U ostalim područjima pretežno sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.