Tužan razlog zbog kojeg se Britney Spears na neodređeno povlači sa scene

POPULARNA pjevačica Britney Spears uzet će “radnu pauzu na neodređeno vrijeme” kako bi se mogla posvetiti svome bolesnom ocu, rekla je u petak njezina glasnogovornica.

Britney je zbog toga otkazala svoj show “Domination” u Las Vegasu.

Debelo crijevo Jamieja Spearsa iznenada je puklo prije dva mjeseca te je nakon operacije proveo 28 dana u bolnici, rekla je glasnogovornica u priopćenju.

Britney Spears@britneyspears · 20hReplying to @britneyspears

I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on http://britneyspears.com .Official SiteBritney Spears websitebritneyspears.com

Britney Spears@britneyspears

I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.19.4K6:09 PM – Jan 4, 2019Twitter Ads info and privacy3,779 people are talking about thisTwitter Ads info and privacy

Očekuje se da će se otac posve oporaviti, ali će 37-godišnja pjevačica “posvetiti sve svoje vrijeme obitelji i njihovim naporima da se brinu o ocu”.

Spears je na Twitteru potvrdila vijesti objavom “tvrd k’o stijena”.

“Neću nastupati u svom showu ‘Domination'”, napisala je Spears. “Toliko sam se nadala ovom nastupu i da ću vas napokon vidjeti ove godine, stoga mi ova odluka slama srce.”

Iako je obitelj zahvalna što se otac izvukao živ, pred njim je još dug oporavak, rekla je američka pop zvijezda.