TUROBNA ISPOVIJEST PJEVAČA CRVENE JABUKE ‘Ja sam svoj život skoro završio. Ovo što je ostalo, ostalo je… Sve ide sporo, ali i brzo protutnji’

Dražen Žerić Žera uoči festivala Live Stage, koji će se krajem srpnja održati na platou Skenderije u Sarajevu, dao je intervju za portal Dnevni avaz u kojem se, između ostaloga, osvrnuo i na svoj zaštitni znak – tenisice starke.

– Nisam ih nosio dva puta, kad su umrli Pimpek i Kemo, po pola sata. Ja ne znam hodati drugačije. Doduše, imam i cipela koje nosim kad negdje idem i kad se to mora, da ne kažu ‘vidi papka, ide u tenama’ – rekao je popularni pjevač.

S obzirom da Crvena jabuka često nastupa u inozemstvu, Žera je komentirao i sve masovnija iseljavanja mladih iz regije.

– Nastavi li se ovako, ostat će nam samo umirovljenici. Ljudi se bore za život… Ovdje je stvar financija, ali više je stvar što se politika i političari moraju drznuti malo u životu. A to se neće desiti za mog života.

Ja sam svoj život skoro završio. Ovo što je ostalo, ostalo je, 55 godina mi je već… Žao mi je što je tako, sve ide sporo, ali sve i brzo protutnji – izjavio je pomalo pesimistično Žera.

www.jutarnji.hr