Toni Pavić objavio je novu pjesmu: “Još trebam te” (video)

„Pričaj mi, da l’ i tebe noću vjetar doziva“ stihovi su nove pjesme Još trebam te Tonija Pavića koja se pojavljuje u sjajnoj seriji Balkanika. Za ovu jednostavnu, ali snažnu, melodičnu baladu Još trebam te glazbu, stihove i aranžman napisao je Toni Pavić, a glazbeni producent je Gabrijel Prusina iz produkcije MASS Studios iz Mostara.

„Pjesma je nastala u jednom dahu i ovo je jedna od onih pjesama koje zvuče upravo onako kako sam i zamislio, bez trunke odstupanja. Ovo je nenametljiva laganica i nadam se da će upravo tako i naći svoj put do srca slušatelja“, otkrio je Toni.

Pjesma je dobila zanimljiv spot prožet scenama i kadrovima iz serije Balkanika, a kao glumci i glazbenici se pojavljuju Luka Mamuza i Ivan Šagolj u Balkanici Struja i Bakar. Scenarij i režiju spota potpisuje Luka Mamuza iz studija Foto Marin iz Livna.

Nakon uspjeha nešto drugačije pjesme Mostarka gdje su zanimljivo spojene harmonika i gitara, Još trebam te je bliža pop-rock glazbenom izričaju, a do izražaja dolazi i Tonijev moćan vokal.

Toni Pavić je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju, kao i još zanimljivih pjesama.