Home > Županija > Tomislavgrad: Na Privali dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama!

Tomislavgrad: Na Privali dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama!

Kolnici su na prometnicama u Hercegbosanskoj županiji mokri i skliski pa je potrebna sporija i opreznija vožnja. Naravno, vozačima se skreće pozornost i na posjedovanje zimske opreme što je ujedno i zakonska obveza od početka ovoga mjeseca.

Kada imamo ovakve vremenske prilike, nerijetko se događaju i prometne nezgode i nesreće. Izuzetak nije ni današnji dan kada su se na prometnici od Tomislavgrada prema Prisoju dogodile dvije prometne nesreće.Naime, u 16.25 s kolnika je sletjelo vozilo marke Golf 6. splitskih registarskih oznaka. Vozač iz Kaštel Sućurca (1989.) zadobio je teže, a suvozač (1996.) lakše tjelesne ozljede. Liječnička pomoć pruža im se u Županijskoj bolnici Livno. Na vozilu je pričinjena velika materijalna šteta.

Kako su iz MUP-a HBŽ-a kazali za Tomislavcity, u Prisoju je jutros oko 8.30 zabilježeno i slijetanje Škode s kolnika. Vozač (1961.) i suvozač (1969.) iz Zenice zadobili su lakše tjelesne ozljede. I njima je liječnička pomoć pružena u Županijskoj bolnici u Livnu. Na vozilu je također pričinjena velika materijalna šteta.

Tomislavcity