Tko će drugi nego naši Livnjaci, čestitamo!

Drugu godinu zaredom u Imotskom je organizirana Utrka za dušu. Dvije utrke okupile su 50-ak trkača, a naši članovi nastupali su na obje dužine. Vrijeme je bilo vruće, ali to nije omelo naše u postizanju odličnih rezultata.

U utrci na 5 km Naomi Manđeralo u cilj je došla kao prva djevojka s vremenom 21,02. Da je bilo potrebe, moglo je i brže, a budući da nije, Naomi je to odradila rutinski. Čestitamo na još jednom zlatu.

Na utrci od 10 km natjecala se majka Dijana, danas u dresu SAK Fit Zaprešić. Naša državna prvakinja također je došla do još jedne pobjede s vremenom 42,09. Bravo Dijana!

Odličan niz vrhunskih rezultata nastavio je Ilija Jukić. Na današnjoj desetki Ilija je bio treći s vremenom 36,13. Svaka čast mladiću.

Izvrstan rezultat postigao je i Krešimir Sliško koji je 10 km istrčao za 43,10 te bio prvi u dobnoj kategoriji, a Josipa Baković utrku je završila za 1,06,41. Čestitamo ekipa!

Logistička podrška bila je Monika Ivanković koja je prije tjedan dana u Banja Luci istrčala svoju prvu 10-ku i to na rođendan. Sa zakašnjenjem čestitamo kako rođendan, tako i uspjeh na 10 km.

NEDJELJA: SATRLA NAS JABLANIČKA VRUĆINA!

Jablanički polumaraton u svojem drugom izdanju okupio je pedesetak natjecatelja. Budući da je start bio u 12:00, a vrućina konstantno prisutna, utrka nije bila lagana.

U dresu našega kluba danas je nastupao Ante Živković koji je s vremenom 1,16,32 osvojio drugo mjesto. Čestitamo našem profesionalcu.

Svoju prvu utrku u dresu našega kluba istrčao je i Smiljenko Vekić te je do cilja stigao za 1,53,26. Čestitamo našem novom „pulsašu“ na debiju i rezultatu.

Od naših dama, Josipa Baković bila je četvrta s vremenom 2,03,38, a Marija Klišanin utrku je završila za 2,40,26. Bravo cure!

Uz glavnu utrku, trčala se i ona na 5 km te je i ona okupila pedesetak sudionika. Od naših je nastupao Ante Mijoč te do cilja došao kao šesti s vremenom 19,55. Izvrsno vrijeme za povratnika nakon ozljede. Bravo Ante!

Podršku ekipi dao je Ivica Barišić.

AK Puls