Thompson i ‘Humane zvijezde Hrvatske’ zajedno na humanitarno nogometnom spektaklu ‘Šujica 2019’

Zaklada „dr. Franjo Nevistić” iz Zagreba već dulji niz godina djeluje kroz raznovrsne humanitarne aktivnosti u cilju doprinosa kvaliteti života u pojedinim krajevima u Herceg Bosni, a posebno u Šujici, Općina Tomislavgrad – lijepom hrvatskom mjestu smještenom uz rijeku Šujicu, omeđenom Kupresom, Livnom i Tomislavgradom .

Velika nogometna, glazbena, glumačka imena na sceni

U proteklih nekoliko godina zajedničkim humanitarnim akcijama Zaklada „dr. Franjo Nevistić” iz Zagreba uz veliku pomoć dobročinitelja postigli su vidljive rezultati: izgrađeno je malonogometno igralište, obnovljena je sportska dvorana i uređena Internet učionica  u OŠ u Šujici, u tijeku su radovi obnove hrvatskog doma „Stjepan Radić” u Šujici, te su nastavljene i druge vrste pomoći kulturnim, vjerskim, sportskim i drugim institucijama i potrebitim mještanima u Šujici.

Humane zvijezde dolaze predvođene Vlaovićem, Živkovićem, Stanićem, Bićanićem, a očekuje se dolazak legendarnih igrača poput Blaža Sliškovića i Ivice Šurjaka, kao i glazbenika i glumaca: Mate Bulića, Slavena Knezovića „Grofa“ i drugih poznatih imena iz sportskog, kulturnog i javnog života.

Ove godine, četvrti put za redom, Zaklada nastavlja  sa organizacijom Humanitarno nogometno glazbenog spektakla.

Humanitarni nogometno glazbeni spektakl, ove se godine, održava 09.08.2019., naravno u Šujici, pod pokroviteljstvom generalnog sponzora EKO STRIDON d.o.o. iz Tomislavgrada, a program ostaje isti kao i proteklih godina:

– nogometni turnir na stadionu NK Šujica na kojem će, uz lokalnu ekipu Veterane Šujice sudjelovati i „Humane zvijezde” (naši Vatreni, glumci, pjevači), ekipa Reprezentacije svećenika Hrvatske, te Reprezentacija Herceg-bosanske županije  & prijatelji (nogometaši, političari, liječnici…) koje su već nebrojeno puta dokazale humanost i solidarnost sa svojim narodom.

Gost večeri Marko Perković Thompson

Nakon nogometnog djela natjecanja i proglašenja pobjednika očekuje nas veliki koncert hrvatske glazbene ikone, Marka Perkovića Thompsona.

Dnevnik.ba