Sve po starom: HDZ BiH pokušava kupiti vijećnike devedesetke u Livnu

Nemalo je ostala iznenađena livanjska gradska vijećnica iz HDZ 1990 Anđela Damjanović kada je jutros primila poziv od Ivice Dolića iz Livna s pozivom da se nađu na kavi. Usprkos odbijanju kave, navedeni je osobno došao pred kuću naše vijećnice s jasnom ponudom: prijeđi u HDZ BiH.

Prilikom dolaska u dom vijećnice Damjanović rekao je da dolazi u ime Darka Čondrića, te da je on može zaposliti u državnoj firmi za razliku od Rimca i Devedesetke. Naša vijećnica, iako mlada i neiskusna odmah je u startu odbila ponudu, te o svemu obavijestila stranačke čelnike.

Jozo Ćosić dužnosnik stranke i predsjednik Skupštine HBŽ odmah je po saznanju ove informacije nazvao dotičnog “gospodina” te rekao da Devedesetka ima 8 vijećnika i da može razgovarati samo sa strankom, a ne vijećnicima pojedinačno, jer naši vijećnici nisu na prodaju.


Ukoliko iza svega stoji Darko Čondrić pozivamo ga da nakon javnog saznanja ove informacije podnese neopozivu ostavku i napusti časnu poziciju gradonačelnika čiji su ugled gradonačelnici iz reda HDZ BiH srozali na najniže moguće razine.