Home > BiH > Suvremenim uređajima opremljena oftalmološka ordinacija u Domu zdravlja Kupres

Suvremenim uređajima opremljena oftalmološka ordinacija u Domu zdravlja Kupres

Dom zdravlja Kupres u proteklom je razdoblju nastavio svoje aktivnosti usmjeravati prema poboljšanju kvalitete zdravstvenih usluga koje pruža svim svojim korisnicima, kako na području primarne tako i na području specijalističko – konzultativne zdravstvene zaštite. Radeći na poboljšanju uvjeta i usluga koje pruža svojim korisnicima, Dom zdravlja Kupres uložio je značajna financijska sredstva u dodatno opremanje oftalmološke ordinacije suvremenim uređajima. Uz vlastita sredstva nabavku uređaja pomogli su :

– Zavod za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije

– ŠGD “HERCEGBOSANSKE ŠUME” D.O.O. KUPRES

U vrhunski opremljenoj oftalmološkoj ordinaciji nakon nabave nove opreme moguće je obaviti cijeli niz dijagnostičkih obrada iz područja oftalmologije. Riječ je najčešće o određivanju vrste naočala i kontaktnih leća, mjerenju očnog tlaka, određivanju vidnog polja i vidne oštrine, ali uz novu opremu u ordinaciji će se moći obaviti i ostali oftalmološki pregledi.

Oftalmološka ordinacija će raditi na primarnoj razini te će obavljati sve preglede i zahvate koji se mogu obaviti ambulantno. Pregledi će se obavljati pod stručnim vodstvom liječnika specijaliste oftalmologije, uz primjenu suvremene oftalmološke tehnike.

Svi zainteresirani se mogu javiti na broj telefona: 034/274-025

Na navedeni broj telefona se možete naručiti na željeni preglede.

Dom zdravlja Kupres na ulaganje u suvremenu oftalmološku opremu odlučio se imajući za cilj da dom zdravlja bude prva stepenica za preglede koje pacijenti trebaju obaviti, u čemu je oftalmološka ordinacija nezaobilazna, a sve u svrhu poboljšanja zdravstvene zaštite građana.

Kupreški radio