Suradnja FUCZ i Pomozi.ba: U Livno stigla donacija 12 tona hrane i higijenskih potrepština

Humanitarna organizacija Pomozi.ba iz Sarajeva kroz travanj i svibanj osigurala je 20.000 paketa pomoći za socijalno ugrožene obitelji na području Bosne i Hercegovine, a danas je u Livno dopremljena donacija hrane i higijenskih potrepština.

“Stigla nam je veća količina pomoći u Livno, 12 tona hrane i potrepština osiguranih suradnjom Federalne uprave civilne zaštite i organizacije Pomozi.ba!” kazala nam je Davorka Vrgoč iz FUCZ BiH.

“Blankina i moja suradnja konačno će se podignuti na veći nivo jer treba podijeliti ovoliki broj paketa i zaista sam sretna što smo dobili priliku za to. Zahvaljujemo se FUCZ i Pomozi.ba koji su nam na ovaj način ukazali povjerenje.” rekla je muallima Šejla Kevrić.

Enver Karalić iz organizacije Pomozi.ba dopremio je u Livno donaciju za 500 obitelji u potrebi s područja Livna, a članovi i volonteri Marijanske vinkovske mladeži i Medžlisa islamske zajednice, časna sestra Blanka i muallima Šejla raspodijelit će pakete.

“Svi za jednog i svi zajedno činimo dobro i činit ćemo dobro. Ovo je veliki dar da možemo pomoći onima koji su u potrebi, poglavito u ovim teškim vremenima kad sve više ljudi ostaje bez posla.” istaknula je časna sestra Blanka i dodala da se zahvaljuju PC Ivanović koji se ustupio viličar na korištenje.

Donacija 12 tona hrane i higijenskih potrepština skladištena je u prostor koji je osigurao Grad Livno i gradonačelnik Luka Čelan.

Livno Novine