Home > BiH > Strava u BiH: Namjerno usmrtio muškarca autom i hvalio se prijatelju

Strava u BiH: Namjerno usmrtio muškarca autom i hvalio se prijatelju

U bihaćkom naselju Privilica u petak oko 17:00 sati automobilom je udaren Elvis Bajramović koji je u preminuo u subotu ujutro.

Prema svemu sudeći, njega je namjerno udario Irman Žerić koji se tereti za ubojstvo, piše Klix.

Istraga je još u tijeku. Možemo potvrditi da se radi o kaznenom djelu ubojstvo. Bila je prvo teško prometna nesreća gdje je vozač automobila udario pješaka koji je jutros preminuo, rekao je glasnogovornik MUP-a USŽ-a Bahrudin Dželalagić.

Prema neslužbenim informacijama, Žerić je namjerno vozilom udario Bajramovića zbog ranijih nesuglasica koje su imali. Policija provodi istragu, a slučaj je okvalificiran kao ubojstvo.

Na društvenim mrežama je procurila zastrašujuća prepiska s Instagrama u kojoj se Žerić hvali prijatelju “da se osvetio” i priznaje da je udario “Ekija” automobilom.

Osvetio sam se brate. To je to, napisao je u poruci i pri tome poslao fotografiju, prenosi Klix.

Prijatelj ga pita “što je to bolan”, na što odgovara: Udario Ekija autom. On pjehe išao. Svega mi, kraj priče brate. Morao sam se osvetiti i to je to.

Iza Elvisa Bajramovića je ostala supruga i dvoje maloljetne djece, a Žerić je uhićen i nakon kriminalističke obrade bit će predat u nadležnost Tužiteljstva Unsko-sanske županije.

Jabuka