Strašan rasplet okolnosti: Nestali Stipo Perković ubijen

Livno je zavijeno u crno. Nakon vijesti o nestanku uglednog livanjskog profesora 65-godišnjeg Stipe Perkovića, Večernjem listu od strane MUP-a HBŽ-a potvrđena je informacija da je njegovo tijelo pronađeno. A najžalosnije od svega, Stipo je ubijen! – Osobe koje se dovode u vezu s događajem su pritvorene i nad njima se vrši obrada – potvrđeno je u MUP-u HBŽ-a, gdje nam nisu mogli dati više informacija dok još traje istraga.

Susjedi i prijatelji pokojnog Stipe u šoku su i nevjerici. O dobrom i vrijednom profesoru imaju samo riječi hvale.

Izvor ‘Večernjaka’ otkriva da su zbog ubojstva uhićene tri osobe koje su prošlog četvrtka prosile u Livnu. – Stipo je bio dobar i vrijedan čovjek, ugledan profesor i pošto je njegovo auto viđeno na kamerama koje pokrivaju Livno vjerojatno su zatražili da ih preveze negdje i ovaj je, ni ne sluteći o kakvim se monstrumima radi, to učinio, a oni su to iskoristili i situaciju okrenuli na zao čin – priča sugovornik o ovom slučaju koji je uznemirio stanovnike ovog mjesta u Hercegbosanskoj županiji.

Kaže i kako je dana kad je nestao, u četvrtak 17. prosinca u Livnu bio pazarni dan, kada s raznih strana dolaze prodavači u ovaj grad. – Nažalost, nekad je tu bilo respektabilnih prodavača i vrijednih ljudi, a danas je sve više prosjačenja, ali najgore što se više ne zna tko je tu u potrebi, a tko je tu došao zbog kriminala – naglašava.

Podsjeća i na tužan događaj pred Uskrs 2020. – Livno je tada bilo zavijeno u crno zbog pogibije četvero mladih.

Zbog stravičnog ubojstva profesora uznemireni smo sada pred Božić. To je bio čovjek koji mrava ne bi zgazio i duboko smo uznemireni. Nadamo se da će se što prije ukazati svjetlo u ovoj tami – ispričao je sugovornik za Večernjak.