Home > BiH > Stiže novo zahlađenje

Stiže novo zahlađenje

U idućim danima očekuje nas prolazna stabilizacija vremena u Bosni i Hercegovini. Od danas pa do petka, predviđa se pretežito sunčano vrijeme, uz hladna jutra i toplije dnevne temperature. Jutarnji sati bit će obilježeni slabim do umjerenim mrazom, dok se tijekom dana očekuje porast temperatura, lokalno čak do oko 16 °C u četvrtak i petak.

Međutim, od vikenda (17./18.02.) najavljuje se promjena vremena s porastom oblačnosti i povremenim padalinama. Od nedjelje, novo zahlađenje će donijeti snijeg, posebno u planinskim područjima. U narednim danima i generalno tijekom treće dekade veljače, postoji mogućnost da snijeg zahvati i niže dijelove zemlje, prenosi Radiosarajevo.

“Od vikenda(17./18.02.) promjena vremena uz porast oblačnosti i povremene padaline. Od nedjelje stiže novo zahlađenje s kojim će opet najprije snijega biti na planinama. U tijeku sljedećeg tjedna i generalno u trećoj dekadi veljače postoje šanse da snijega bude i u nižim krajevima.”, napisali su iz bh meteo.
 
Građani se pozivaju da prate vremenske prognoze i budu spremni na ove promjene kako bi se pravilno pripremili za različite vremenske uvjete.