Srbin ima 74, a njegova zaručnica 21 godinu: ”Privukao me njegov fizički izgled”

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana posljednjih su dana najzanimljiviji ljubavni par u Srbiji. Razlika od 53 godine njima nimalo ne smeta, iako čudi sve oko njih.

Posljednjih dana u potrazi su za vjenčanicom, a dok šeću ulicama Požege, nerijetko čuju ružne komentare, no za njih ne mare, piše Kurir.

Kad se Milijana rodila, Milojko je već završio svoj radni vijek u Beogradu i preselio se u rodno mjesto kako bi uživao u umirovljeničkim godinama.

Svadba je zakazana za 7. rujna i mi jedva čekamo kada ćemo našu ljubav okruniti brakom. Prvo me privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda. Ne zanima me tko što misli i priča, Mikana poznajem cijeli život, susjedi smo i ja sam dolazila kod njega da mu se nađem kada je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila“, rekla je Milijana za portal Rina.

Znam ga otkako sam bila mala. S mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo da se družimo. Malo sam se ja zaljubila pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno, svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba. Poslije smo prekinuli, ne znam zašto. Nisam se htjela ja javiti, a ni on. Onda se dogodilo da je trebao ići na operaciju srca, ugradnju bajpasa. U tom trenutku nije bilo nikoga uz njega da mu pomogne. Ponudila sam se vrlo rado, bez ikakve obveze, prijateljski, da pospremim kuću, napravim ručak. Ali nisam mogla da izdržim njegovu blizinu, rodila se velika ljubav“, dodala je. 

 Nakon njegove operacije u prosincu ništa ih više ne može rastaviti. Žele djecu, ali još se nisu dogovorili koliko njih.

Mnogi misle da sam s njim iz interesa, ali sve je najnormalnije. Nemamo problem ni da kažemo da su njegova ukupna primanja 50.000 dinara. Nas dvoje živimo u našoj drvenoj palači, tu ćemo prezimiti, a na proljeće ćemo krenuti s renoviranjem kuće koju je Mikan davno sagradio, ali koja je sasvim normalna, nema nikakvog luksuza“, tvrdi ona.

Dodala je da želi i ona pridonositi kućnom budžetu.

Završila sam četverogodišnju školu, tehničar sam za zaštitu životne sredine, ali ne tražim posao u struci. Ne stidim se rada, gledam neki butik ili kafić“, izjavila je, dok je Milojko dodao da ga je privukla Milijanina dobrota i ljepota.