Škola Programiranja CoderDojo Livno

Organizirana je škola za buduće programere u suradnji sa Srednjom Strukovnom Školom “Silvije Strahimir Kranjčević” u Livnu. Nastava će se održavati po planu učenja koji definira CoderDojo zajednica, a sve CoderDojo škole programiranja su besplatne i baziraju se na volonterskom radu mentora i drugog osoblja. Škola će se održavati tokom 2 mjeseca u periodu od 30.10. do 15.12.2018. godine u kabinetu za informatiku Srednje Strukovne Škole “Silvije Strahimir Kranjčević”.

 

Svi oni koji žele otkriti svijet IT-a i programiranja, uz igru i zabavu mogu se prijaviti putem linka: https://zen.coderdojo.com/dojos/ba/livno/coderdojo-livno  https://goo.gl/forms/nHxbU4PKwVTcoAzf2 ili u inbox Facebook profila.

Prijave su otvorene do 27.10.2018. godine ili do popune mjesta.

 

CoderDojo je svjetski pokret osnovan u Irskoj s ciljem pružanja mogućnosti učenja programskih jezika već od najranijeg djetinjstva. Od osnutka više od 100. 000 djece u dobi od 7 do 17 godina je pohađalo CoderDojo škole programiranja u više od 65 zemalja svijeta.

 

CoderDojo Livno ima u planu i u narednom periodu organizirati iste ili slične projekte i na taj način pokazati dugoročnu opredijeljenost za educiranje mladih, te suradnju sa obrazovnim institucijama.

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-maila livno.coderdojo@gmail.com ili putem Facebook stranice CoderDojo Livno