Home > Sport > Real traži posebne mjere za vrijeme boravka u Beogradu

Real traži posebne mjere za vrijeme boravka u Beogradu

Nakon tučnjave u drugoj utakmici vodstvo Eurolige je odlučilo kazniti aktere. Crno-bijeli zbog suspenzija u trećoj utakmici neće moći računati na kapetana Kevina Puntera i centra Mathiasa Lessorta, dok će Real biti bez Guerschon Yabulusea i Gabriela Decka.

Treća utakmica je na rasporedu sutra u Štark areni. U taboru Reala se plaše reakcije domaćih navijača koji će nema sumnje stvoriti paklenu atmosferu. Međutim prijetnje koje su se pojavile nakon utakmice nisu nimalo ugodne. Zato je vodstvo kluba iz Madrida uputilo posebno zahtjeve na adresu Partizana.

Na popisu pojačanih sigurnosnih mjera koje traži Real, između ostalog, stoji: – Autobus će pokupiti igrače i stožer Reala odmah po iskrcaju iz zrakoplova, kako bi se izbjegao boravak na terminalu, a time i kontakt s publikom.

Policija će pomno pratiti delegaciju od zračne luke do hotela, od hotela do dvorane i natrag tijekom treninga, kao i od hotela do zračne luke; – Zaštita će morati biti prisutna oko hotela u kojem će Real boraviti 24 sata; – Tijekom utakmice morat će se pojačati sigurnost – u cijeloj dvorani, a posebno oko Realove klupe. Prema posljednjim informacijama Partizan je odobrio sve zahtjeve, baš kao i pripadnici srpske policije.

bljesak.info