Home > Livno > Radni sastanak predstavnika civilnih zaštita i žurnih službi Hercegbosanske i Splitsko-dalmatinske županije

Radni sastanak predstavnika civilnih zaštita i žurnih službi Hercegbosanske i Splitsko-dalmatinske županije

U srijedu 20. ožujka, 2024. godine u Splitu održan je radni sastanak između predstavnika civilnih zaštita i žurnih službi Hercegbosanske županije i Splitsko-dalmatinske županije. Uz predstavnike Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije koji su bili inicijatori i organizatori sastanka, sudjelovali su još i pomoćnik načelnika za civilnu zaštitu i vatrogastvo općine Tomislavgrad Ivan Perić, pomoćnik gradonačelnika za civilnu zaštitu i vatrogastvo grada Livna Božidar Kasalo, profesionalni vatrogasci PVP Livno i PVP Tomislavgrad, te spašavatelji iz GSS Hercegbosanske županije i GSS Tomislavgrad.

Domaćin sastanka je bio Srđan Kuščević pročelnik područnog ureda Split, ravnateljstva civilne zaštite RH sa svojim suradnicima. Nakon kratkog sastanka svih sudionika i pozdravnih riječi domaćina, uslijedio je obilazak Operativnog centra Splitsko-dalmatinske županije 112. Nakon obilaska centra i kratkih informacija o radu i načinu funkcioniranja istoga uslijedila je posjeta Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Splita, DIP Split, te na kraju HGSS stanici Split.