Home > Sport > PSG suspendirao Messija, u klubu šokirani onim što je napravio

PSG suspendirao Messija, u klubu šokirani onim što je napravio

 

Francuski mediji pišu da je svjetski prvak očekivao da će nakon utakmice dobiti uobičajena dva dana odmora, no igrači PSG u ponedjeljak su uredno trenirali.

PSG će na dva tjedna suspendirati Lionela Messija, jednu od najvećih zvijezda u momčadi. Razlog je taj što je Argentinac odmah nakon posljednjeg prvenstvenog poraza PSG-a bez klupskog dopuštenja napustio klub i Pariz te otputovao u Saudijsku Arabiju.

U klubu su navodno bili šokirani kada se Messi nije pojavio na treningu.

Francuski mediji pišu da je svjetski prvak očekivao da će nakon utakmice dobiti uobičajena dva dana odmora, no igrači PSG u ponedjeljak su uredno trenirali.

Messiju, na kraju aktualne sezone ističe ugovor s aktualnim francuskim prvakom i trenutačno vodećim sastavom francuske Ligue 1.

Messijev potez izazvao je brojne reakcije.

– To što je Messi otišao bez dopuštenja kluba, strašno je to čuti. Dosta je bilo! Ne dovodim u pitanje njegovu fantastičnu karijeru ili talent, ali dolazak u PSG bio mu je totalni fijasko – rekao je bivši igrač PSG-a i nekadašnji francuski reprezentativac Jerome Rothen te dodao:

– Došao je samo radi novca, a PSG je jedini klub koji mu je mogao dati što je htio.

PSG pet kola prije kraja ima pet bodova više od Marseillea, kluba koji uspješno vodi hrvatski trener Igor Tudor. Parižani bi mogli ostati bez naslova pa su u klubu upaljeni svi alarmi kako se to ne bi dogodilo.

večernji list