Home > BiH > Prvi Sajam dentalne opreme i medicine DentBIH 2023 u Sarajevu

Prvi Sajam dentalne opreme i medicine DentBIH 2023 u Sarajevu

Ove jeseni Sarajevo će biti centar dentalne medicine i opreme u BiH.

U sklopu Sarajevo dental Showa održat će se prestižni 14. Međunarodni Kongres novih tehnologija u Stomatologiji K4 i veliki Sajam dentalne opreme i medicine DentBIH 2023. koji se prvi put organizira u BiH.

Sajam i Kongres će biti održan 06. i 07. listopada 2023. godine u Hotelu Hills u Sarajevu.

Sajam dentalne opreme i medicine DentBIH 2023. omogućit će izlagačima da predstave najnovije proizvode, tehnologije i inovacije u području stomatologije.

Stomatolozi i drugi stručnjaci moći će vidjeti i isprobati nove instrumente, aparate, materijale i softvere koji mogu poboljšati kvalitetu dentalne njege i olakšati rad stomatologa.

Sajam će pružiti prostor za umrežavanje i izgradnju poslovnih kontakata među stomatolozima, proizvođačima, distributerima i drugim stručnjacima iz ove industrije. Aktualne teme stručnog programa kao i edukativne i atraktivne demonstracije novih tehnika i tehnologija samo su mali dio sadržaja koji nudi Sarajevo dental Show.

Cilj Sajma je poticanje suradnje, razmjene ideja, stvaranje partnerstava i otvaranje novih poslovnih prilika.

Posjetitelje sajma očekuje preko 40 kompanija sa preko 150 brendova iz BIH, Slovenije, Srbije, Hrvatske, Crne Gore koji će predstaviti svoje novitete i aktualnosti iz svijeta dentalne medicine.

Također, sajam je odlična prilika za edukaciju, komunikaciju i razmjenu mišljenja, te organizatori pozivaju sve zainteresirane da posjete sajam.

Ulaz je slobodan.

Detaljnije na linku https://dentbih.sfera.ba/sajam-dentbih-2023/

Budi dio najvećeg događaja za stomatologe i zubne tehničare u BIH.

Jabuka.tv