Home > Livno > Priopćenje za javnost OO HDZ BiH Livno

Priopćenje za javnost OO HDZ BiH Livno

Drage Hrvatice i Hrvati, građani grada Livna, dragi žitelji naše Hercegbosanske županije, svjedoci ste kako u posljednje vrijeme pojedine osobe iz političkog svijeta našega grada konstantno, lažnim optužbama, bacaju ljagu na pojedine osobe, ali i stranke, dajući sebi za pravo da budu i tužitelji i sudci, i pri tome, kroz medije, vrše pritisak na legitimne institucije kojima je posao da na osnovu činjenica utvrde istinu.
Cilj im je zapravo ubiranje jeftinih političkih bodova kod onih snaga u BiH kojima smo mi, kao narod, ali i mi, kao stožerna stranka hrvatskog naroda u BiH, prepreka u ostvarenju svojih unitarističkih ciljeva, kao i izazivanje pomutnje u našem hrvatskom puku.
Tko su ti ljudi i kojim gospodarima služe?

HDZ BiH je ozbiljna stranka, stranka jasnih ciljeva koja je uvijek bila uz svoj hrvatski narod iz kojega je i nastala. Nikada, bas nikada nije podržavala silu i nasilje, jedino u vremenima kad je to bilo jedino sredstvo u obrani i zaštiti naših ognjišta, naših domova. I sada osuđujemo svaki oblik nasilja, ukoliko ga je uopće i bilo!

OO HDZ BiH Livno
Odjel za informiranje

Sponzorirani članak