Home > Livno > Prijetnja gostima u ugostiteljskom objektu s nožem u ruci, Livno

Prijetnja gostima u ugostiteljskom objektu s nožem u ruci, Livno

Dana, 12.10. 2023. godine u 15,00 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da je u ugostiteljski objektu u ul. Poginulih branitelja HVO u Livnu, ušla NN muška osoba u vidno alkoholiziranom stanju s nožem u ruci i da pravi probleme.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Livno te u ugostiteljskom objektu zatekli S.P. (1981 ), koji se oglušio na sve zapovjedi policijskih službenika da s njima krene u PP Livno, da bi u jednom momentu fizički nasrnuo na policijske službenike, nakon što je stavljen pod kontrolu isti je prevezen u PP Livno.

Nakon što je lišen slobode po čl. 359 KZ F BiH „Napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti“ , S.P. je odvezen u Županijsku bolnicu u Livnu ( Odjel neuropsihijatrije ), gdje je zadržan na daljnjem liječenju, ujedno je i alkotestiran, te mu je očitana koncentracija alkohola u organizmu od 2,05 g/kg alkohola.

Očevid na mjestu obavili su djelatnici PU Livno, kom prilikom je pronađen i izuzet kuhinjski nož. O svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj.

Mupk10