Home > BiH > Prije smrti Nizama je tražila pomoć policije i suda: ‘Pretukao me zbog neukusne hrane, bojim ga se!’

Prije smrti Nizama je tražila pomoć policije i suda: ‘Pretukao me zbog neukusne hrane, bojim ga se!’

U izjavi koju prenosi Avaz, Nizama Hećimović navodi da je pretučena 3. srpnja oko 19.30 sati u obiteljskoj kući Nermina Sulejmanovića.

Dok Općinski sud u Gradačcu i Tužiteljstvo TŽ određuju tko je kriv zašto brutalno ubijenoj Nizami Hećimović nije određena zaštita od nevjenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, višestrukog povratnika i nasilnika koji ju je prije pet dana brutalno likvidirao, sve više detalja izlazi u javmost.

Avaz je objavio izjavu Nizame koju je dala policiji u Gradačcu 4. srpnja ove godine.

U toj izjavi, Nizama Hećimović navodi da je pretučena 3. srpnja oko 19.30 sati u obiteljskoj kući Nermina Sulejmanovića zbog, kako je navela: “Nermin se žalio na hranu da mu nije ukusna.”

 

Dalje navodi u izjavi:”Kao nevjenčana supruga želim da koristim blagodati zakona, ne želim davati izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila dana 4. srpnja, ali želim da se mom nevjenčanom suprugu izreknu mjere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg djeteta ne riješi putem nadležnih institucija, a ja više ne želim da živim sa Sulejmanović Nerminom, izašla sam iz njegove kuće sa djetetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, prijetio je pozivima da se vratim što prije i da će me naći gdje god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam da izjavim”.

Vecernji list