Home > Svijet > Prevrnula se prikolica puna maturanata

Prevrnula se prikolica puna maturanata

Norijada u Istri skoro je završila kobno za nekolicinu maturanata koji su se zaputili na proslavu u Prtlog pa izletjeli na nizbrdici iz traktora s prikolicom.

Traktor s prikolicom pun maturanata koji danas slave Norijadu prevrnuo se jutros i sletio u provaliju kod Labina, a pet timova hitne medicinske pomoći i tri sanitetska vozila te specijalno vozilo za masovne nesreće poslano je na lokaciju nesreće.Hitna je dosad istrijažirala ukupno 20 osoba koje su sudjelovale u nesreći, a ravnateljica Opće bolnice u Puli dr. Irena Hrstić naknadno je potvrdila kako su zaprimili 14 ozlijeđenih osoba, od kojih je troje zadržano u bolnici. Dvoje maturanata, doznajemo, nalazi se na trijaži u KBC-u Rijeka, gdje će im se utvrditi stupanj ozljeda, prenosi Vecernji.hr.

Učenici su tradicionalno krenuli iz Labina na proslavu u Prtlog nakon što su proslavili posljednji dan školeno oko 10.40 sati došlo je do izlijetanja traktora s prikolicom. Istarski.hr neslužbeno doznaje kako se prikolica prevrnula zbog otkazivanja kočnica na nizbrdici.

Tomislavcity