Home > Livno > Predstavnik Grada Livna u posjetu civilnoj zaštiti SD županije

Predstavnik Grada Livna u posjetu civilnoj zaštiti SD županije

Pomoćnik gradonačelnika za civilnu zaštitu i vatrogastvo grada Livna Božidar Kasalo sudjelovao je u Splitu 20. ožujka 2024.  na radnom sastanku predstavnika civilnih zaštita i žurnih službi Hercegbosanske županije i Splitsko-dalmatinske županije.

Domaćin sastanka je bio Srđan Kuščević pročelnik područnog ureda Split, ravnateljstva civilne zaštite RH sa svojim suradnicima. Prilikom boravka u Splitu za sve sudionike sastanka organiziran je obilazak Operativnog centra Splitsko-dalmatinske županije 112.  gdje su posjetitelji upoznati o radu i načinu funkcioniranja istoga. Također je organiziran posjet  Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Splita, DIP Split, te na kraju HGSS stanici Split. Obilaskom navedenih službi sudionici su imali priliku upoznati se s radom i načinom funkcioniranja istih, te razmijeniti dosadašnja iskustva.

Bila je ovo prigoda unaprijediti  dobre dosadašnje odnose dviju županija koje dijele područje planina Dinare i Kamešnice a sve s ciljem  unaprjeđenja cjelokupnog sustava civilne zaštite.

Grad Livno