Poznata Livanjka priznala: Evo zbog čega sam napustila TV seriju “Lud, zbunjen, normalan”

Poznata glumica Gordana Boban (51) dala je vrlo zanimljiv intervju za Source o njenim ulogama, društvenoj situaciji u BiH i mnogim drugim temama.

Publika je pamti po velikom broju sjajnih uloga. Ogroman doprinos dala je sarajevskom kazalištu. Rođena je 1967. u Livnu, a Akademiju scenskih umjetnosti završila je u Sarajevu u klasi prof. Bore Stjepanovića. Nastupala je na najpoznatijim svjetskim festivalima, te igrala u nekoliko domaćih filmskih i televizijskih ostvarenja, prenosi Relax-portal.

Ova glumica smatra da je sistem ljudskih i drugih vrijednosti potpuno poremećen u BiH, a na pitanje zbog čega je svojedobno napustila seriju “Lud, zbunjen normalan” dala je vrlo zanimljiv odgovor: – Najiskrenije, a ja sam to dosad već ne mali broj puta rekla, i onda kad sam napustila seriju napustila sam je zbog toga što jedna epizoda, po mom mjerilu vrijednosti, je bila apsolutno neprimjerena. Od te 54. epizode pa nadalje, puno je tu epizoda bilo vrlo diskutabilnog sadržaja.

I ja mogu reći da sam iznimno sretna, jer ja slušam svoj unutarnji glas, znate kad imate neki okvir u kojem nastojite da ne mijenjate ni svoje mišljenje, ni ponašanje, i još pritom slušaš taj svoj neki glas unutra koji ti govori što je dobro, a što nije dobro – iznimno sam sretna što sam napravila taj korak – izjavila je Boban i dodatno objasnila: – Ta epizoda je govorila o silovanju. Dakle, termin silovanje u obiteljskoj TV seriji koja ide u 8 sati navečer, po mom mjerilu vrijednosti, a mislim i po velikom broju gledatelja, nije uopće primjeren.

Dnevnik.ba