Poziv za sudjelovanje na Platformi za nisko – karbonski urbani razvoj Livanjskog kantona

Poštovani/a,

Ovim putem Vam dostavljamo poziv za učešće na Platformi za nisko – karbonski urbani razvoj Livanjskog kantona 06.08.2020. u Hotelu B&M, u organizaciji udruženja Energis i Fonda za zaštitu okoliša FBiH. Platforma će okupiti ključne aktere kao što su predstavnici vlasti, predstavnici obrazovnih institucija, predstavnici internacionalnih organizacija, ambasada, privatnog i nevladinog sektora.

Cilj projekta je postavljanje osnova za pokretanje koncepta nisko – karbonskog urbanog razvoja u Federaciji Bosne i Hercegovine kroz promociju, sigurnih, inovativnih, čistih i zdravih tehnoloških rješenja uz smanjenje emisije stakleničkih plinova. Projekat će doprinijeti transformaciji tržišta kroz kreiranje I dalje razvijanje mogućnosti za poslovne subjekte I javna preduzeća, zadužena za upravljanje otpadom, saobraćajem I energijom da ponude nisko – karbonske proizvode I usluge u urbanim sredinama u BiH.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo Vas da nam Vaše učešće potvrdite do 06.08.2020. Prijavu možete izvršiti i online putem, link: https://docs.google.com/forms/d/1buP5fYMNN7x1DWjttEZ0lcDY3_xWM2mHlbpMnuKqyXU/edit.

Agendu ćemo prijavljenim učesnicima naknadno dostaviti

Srdačan pozdrav / With regards

Sendžana Muslić, Project Assistant